Haber

Altay, Göztepe’ye 4-0 mağlup oldu, genç futbolcular tecrübe kazandı

1. Lig’de İzmir derbisinde Göztepe’ye 4-0 yenilerek üst üste 3. yenilgisini alan küme düşme hattındaki Altay’da 6 genç futbolcu ilk kez derbi heyecanı yaşadı.

Siyah-beyazlı takımda ilk 11’de yer alan kaleci Mustafa (19), defans Kuban (22) ve santrfor Nurettin’in (19) yanı sıra kaleciler Ulaş Hasan (18), Enes Ehil (18) ve ilk 11’de yer aldı. Daha sonra oyuna giren Onur Yıldız (18). 16) ilk iki yarışı kazanan Göztepe karşısında değerli bir deneyim kazandı. Maçın ikinci yarısında eldivenleri devralan kaleci Ulaş, ilk kez profesyonel maç oynadı. Transfer yasaklı Forvet Ceyhun, sol bek Özgür ve forvet Murat Uluç dışında tüm tecrübeli oyuncularını kaybeden Altay, kümede kalma umutlarını önemli ölçüde azaltırken, İzmir temsilcisi geride kalan 13 haftada genç formalarıyla kurtuluş mücadelesi verecek.

ESKİ LİDERDEN GÖZTEPE TARAFTARINA TEPKİ

Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan Göztepe-Altay derbisinde Göztepeli bir taraftar, yedek kadroda yer alan ve sahada ısınan Altaylı genç futbolculara elindeki parayı göstererek, “Gelin, izin verin” dedi. ben sana harçlık veririm, gidersin, harçlık kazanırsın, kahvaltı yaparsın, daha kötü olursun.” medyada paylaşıldı. Altay’ın eski liderlerinden Niyazi Konuz, sosyal medya hesabından bu paylaşıma tepki göstererek, “Altaylı olarak Göztepe’nin bir otelde rehin tutulduğu sırada gelip kefil olmasını sağladım” dedi. Side Antalya’da. 2013 sezonunda antrenman yeriniz olmayınca Gaziemir’i açıp antrenman yaptırdılar.” “İyilik yapan Altay Spor Kulübü’dür. Düştüğünüzde el veren her zaman biziz” yorumunu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu