Yaşam

Canlı Yayında İtiraf Etti: ‘Kocam Yanımda Eltimle Birlikte Oldu’ Diyen Kadının Akılalmaz İddiaları

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan 32 yaşındaki Rukiye, eşi ve eltisiyle ilgili akıllara durgunluk veren bazı iddialar ortaya attı. Eşiyle yengesinin birlikte olduğunu belirten Rukiye’nin anlattıkları bir yandan ağızları açık bırakırken başka yandan eşi Yılmaz’ın iddiası da şaşırttı.

32 yaşındaki Rukiye, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında akılalmaz argümanlarıyla karşımıza çıktı. 17 yaşındayken evlendiği eşinin yengesiyle bağ yaşadığını belirtti.

Eşi Yılmaz’la ağabeyinin zoruyla evlendirilmiş. İnşaatta düzgün çalıştığı için çabucak bir ayda evlendirilmiş.

Buna dayanamadığı için konutu terk ettiğini belirten Rukiye, 6 çocuğunu göremediğini söyledi.

Çirkin aldatma argümanıyla ilgili de “Yengesiyle aldatıyor beni. Evlendikten beri var bu. Kimse inanmadı, ailem de normalmiş gibi davrandı.” dedi.

13 yıldır şiddet gördüğünü lisana getiren Rukiye, “Gözlerimle gördüm, beni uyuyor zannettiler. Kendi kocasının yatağından kalkıp bizim yatağa geliyordu.” tabirlerini kullandı. “Gece uyanıyordum eşimi yanımda bulamıyordum. Yengesinin odasına gidiyordu.” kelamlarını de ekledi.

Daha sonra yayına bağlanan Yılmaz, bu savları kabul etmedi. “Sen ve yengen bana oyun oynadınız.” diyen Yılmaz’a Rukiye, “Senin öz karın yengen” yanıtını verdi.

Yılmaz da başka bir iddia ortaya attı. Rukiye’nin en yakın komşusu Bünyamin’le aldattığını söyledi. Rukiye de 2.5 yaşındaki kız çocuğunun babasının Bünyamin olduğunu itiraf etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu