Teknoloji

EA Oyunları CD Media Türkiye Tarafından Ülkemizde Dağıtılacak

Bu haftaki yeni gelişmeyle birlikte, Ülkemizdeki EA oyunları CD Medya Türkiye dağıtım yoluyla oyuncularla buluşturulacak. Resmi duyurunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  EA Sports WRC Oyunu Duyuruldu: Kasım’da Geliyor


EA Games, CD Media Türkiye İle Ülkemizdeki Oyuncularla Buluşacak

1993 yılında kurulan CD Medya, 2018 yılı itibarı ile ülkemizde CD Medya Türkiye adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır. Bir süre öncesine kadar Nintendo, Ubisoft ve PlayStation konsollarında yayınlanan Take-Two Interactive oyunlarının bölgesel distribütörü olarak faaliyet gösteren 505 Games, bu hafta yaşanan yeni gelişmeyle birlikte listeye bir büyük yayıncı daha eklendi: Electronic Arts.

Satış ve Pazarlama Uzmanı Oğuzhan BOZALIOĞLU’nun konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle;

“CD Medya Türkiye olarak 2018 yılından bu yana küresel oyun sektörünün önde gelen firmalarıyla yaptığımız anlaşmalarla oyunseverlere en iyi hizmeti sunmaya özen gösteriyoruz. Bugün itibarıyla büyük bir mutlulukla duyurmak isteriz ki ELEKTRONİK Dünyanın en değerli oyun üreticilerinden biri olan ARTS portföyümüze eklendi. İşbirliğimizin ilk meyvesi tüm dünyada merakla beklenen EA SPORTS FC 24 olacak. Bu değerli lansmanı 29 Eylül’de Türkiye’de gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.”

Peki yeni ortaklıkla ilgili niyetiniz nedir? Electronic Arts oyunlarını sever misiniz? Fikirlerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu