Haber

Eskişehirspor küme düştü

Eskişehirspor’da bugün yapılması planlanan Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Genel Kurul önümüzdeki haftaya ertelenirken, Kulüp Başkanı Erkan Koca siyah-kırmızılı takımın küme düştüğünü açıkladı.

Eskişehirspor’un Olağan Mali Genel Kurulu ve Muhteşem Genel Kurulu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya ertelendi. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan ancak ertelenen Genel Heyet toplantısı öncesi Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Lider Koca, bu dönemde küme düşmenin kaldırılması için TFF Lideri ve kulüplerle görüştüklerini ancak olumlu yanıt alamadıklarını belirterek, siyah-kırmızılı takımın Bölgesel Amatör Lig’e düştüğünü açıkladı.

“Bölgesel Amatör Lig’e düştüğümüzü söylediğimiz için çok üzgünüz”

Lider Koca, küme düşmenin kaldırılması için birçok kadrodan imza aldıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirtti. Direkt 3. Lig’e yükselmek isteyen takımların liderleriyle ayrı ayrı görüştük. Eskişehirspor öncülüğünde çok sayıda imza ve dilekçe topladık ve TFF’ye bildirdik. Ancak Üstün Lig’de yapılan oylamada küme düşme istendiği için Muhteşem Lig ve 1. Lig tescillendi. Muhtemelen bu akşam veya yarın 2. ve 3. Ligler tescillenecek. Bölgesel Amatör Lig’e düştüğümüzü üzülerek belirtiyoruz” dedi.

Kulüp Muhasebe Müdürü Gökay Şahin ise Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’na kanuni çoğunluk olan 375 delegenin katılması gerekirken sadece 17 üyenin imza attığını belirterek, toplantının 22 Haziran Perşembe günü yapılacağını bildirdi. , saat 13.00’te salonda bire bir.

Öte yandan Eskişehirspor İnanılmaz Genel Kurulu yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 22 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te yapıldı – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu