Haber

Galatasaray yönetiminden flaş karar! Okan Buruk ile imzalar atıldı! İşte yeni maaşı…

Dursun Özbek’in Cimbom başkanlığına seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon tarihindeki 23. şampiyonluğunu kazanmasına yardımcı oldu.

Devler Ligi’ne de bilet alan Aslan’da Okan Buruk’un maaşında düzenleme yapıldı.

Son olarak yıllık 20 milyon TL kazanan 49 yaşındaki teknik adamın sözleşmesinde 1 yıl sözleşme uzatma opsiyonu da vardı.

Geçen sezon mutlu sona ulaşan Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Buruk’un sözleşmesi 2024 yılına kadar uzatıldı. Söz konusu sözleşmenin uzatıldığı Türkiye Futbol Federasyonu’na da bildirildi.

Yeni maaş açıklandı

Kulübün Okan Buruk’a ödeyeceği yeni maaşın 35 milyon TL olduğu öğrenildi.

Yeni sözleşmeyle ilgili konuşan Okan Buruk, “En büyük hayalim G.Saray’ın teknik direktörü olmaktı. Bunu sürdürmek istiyorum. Bizim için finans her zaman arka planda gelir. Galatasaray’ın başarısı her şeyden önce gelir.” İfadelerini kullandı.

Bu sezonki istatistikler

Galatasaray, Süper Lig’de 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 5. haftaya 7 puanla 3. sırada giren Cimbom, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile gruptan çıkmayı deneyecek. Bu dönem Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de çıktığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Okan Buruk, yenilgiyi tatmadı ve maç başına ortalama 2,56 sayı toplamayı başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu