Haber

Gel Hayat Bildiği Gibi Bu akşam (2 Mart Perşembe) var mı? 29. yeni bölüm için geri sayım…

Yüzyılın felaketini yaşayan Türkiye’de dizi setlerine de ara verildi. Yeni bölümleri ekrana gelmeyen dizilerden biri de Gelsin Hayat As Bildir oldu.

Başrollerini Devrim Özkan ve Ertan Saban’ın paylaştığı Show TV’nin sevilen dizisi ne zaman yayına gireceği merak ediliyor.

Perşembe akşamı yayın akışını Gel Bildiğin Hayat izleyicileri kontrol ediyor.

Peki Hayat Bildiği Gibi Gel, bugün var mı? Hadi Hayat Bildiği Gibi Yeni Bölüm Ne Zaman? Haydi 2 Mart Perşembe Hayat Biliyor 29. bölüm yayınlanacak mı? İşte akış…

bu akşam yayında

Gel Bildiğin Hayat 29. bölümüyle 2 Mart Perşembe akşamı saat 20:00’de ekranlarda olacak.

28. bölümün özeti

Kıvanç’ın Sadi ve Songül’den istediği yardımın sonunda Payaslılar işin peşine düşer. Öte yandan ablasının kaçırıldığını öğrenen Mert, bu durumdan Kıvanç’ı sorumlu tutarken, ikisinin ortasını bulmak Sadi’ye kalmıştır.

Gizem’in okuldaki yokluğu, yalnızlıktan kafası karışan ve kendini bir cümbüşe veren öğretmenlerinin ardından hem Araz’ın hem de Mert’in dikkatini çeker. Araz, Gizem’i bulduğu yerde tanıdık bir yüzle ortalığı karıştırırken Mert, Gizem ve Araz’ın eve girdiğini görünce hayal kırıklığına uğrar.

Bir İtalyan uyuşturucu kuryesinin yakalanmasının ardından Songül’e çıkarılacağı mahkemeye kadar koruma görevi verilir. Sadi, Songül’ün bir İtalyan erkekle 24 saat aynı katta kalacağını duyunca kıskanmaya başlar. Songül kıskanılacak bir şey olmadığını söylese de ertesi gün kapıyı çalan misafirle kendini Sadi’nin yerine koyar.

İkili birbirinden bir gün ayrı kalırken Sadi’nin Songül’ü görme isteği Songül’ü zor durumda bırakır. Songül, çalan telefonda gördüğü iki isme inanamaz.

kuluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu