Haber

PFDK, F.Bahçe, Galatasaray ve Dursun Özbek’e para cezası verdi

DUVAR – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK); F.Bahçe, Galatasaray’a ve sarı-kırmızılı kulübün lideri Dursun Özbek’e para cezası verdi.

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, F.Bahçe, Gaziantep FK deplasman maçında taraftarlarının sebep olduğu saha olayları nedeniyle 168 bin lira, merdivenleri boş bırakmaması nedeniyle ise 195 bin lira para cezasına çarptırıldı ve bu eylem dördüncü kez yapılıyor. Aynı sezonda toplam 363 bin liraya. .

Kurul, 12 Ocak’ta düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray Kulübü’ne hakem ve diğer müsabaka görevlilerine ilişkin açıklamaları nedeniyle 400 bin lira para cezası verilmesine karar verirken, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek’e de, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek’e de ceza verdi. Bu açıklamalar kulübün sosyal medyasında yer alıyor. 400 bin lira para cezası verdi.

Aynı basın toplantısında yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Galatasaray Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur’a herhangi bir ceza verilmedi.

PFDK, taraftarların sebep olduğu saha olaylarından dolayı Gaziantep FK’ya 112 bin lira, Mondihome Kayserispor’a takım olarak sportmenlik dışı davranıştan dolayı 27 bin lira, VavaCars Fatih Karagümrük’e ise bu sezon ikinci kez çirkin ve kötü tezahürat eylemi yaptığı gerekçesiyle 27 bin lira para cezası verdi. konuk olduğu yarışma. 80 bin lira para cezası kesildiğini açıkladı.

Kurul, para cezalarının yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük, Gaziantep FK ve Yılport Samsunspor’a da uygunsuz ve küfürlü tezahürat yapan tribünlerinin elektronik biletlerinin bloke edilmesi suretiyle ceza verdi. (SPOR HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu