Teknoloji

BTM’ye başvurular 28 Ocak’a kadar uzatıldı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından girişimciliği desteklemek amacıyla kurulan ve dünyanın en iyi 5 kuluçka merkezinden biri seçilen Bilgi Ticarileştirme Merkezi (BTM), yeni yılın ilk dönemi için başvuru süresini Pazar gününe kadar uzattı, 28 Ocak 2024.

Ön Kuluçka, Kuluçka ve Kuluçka Sonrası programlarına başvurular BTM’nin www.btm.istanbul internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Fikir aşamasındaki girişimciler için oluşturulan BTM Kamp, yıl boyunca başvuruları kabul etmeye devam ediyor.

GİRİŞİMCİLERE ÇOK BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR

BTM’de programlar kapsamında; Eğitim ve seminerler, mentor desteği, yatırımcı eşleştirme, yatırımcılara sunumların yapıldığı demo day etkinliklerinde yer alma, ofis ve ortak çalışma alanlarını 7/24 kullanma imkanı, birebir danışmanlık gibi hizmetler sunulmaktadır. girişimciler ücretsiz.

Yatırım aşamasında startuplar İTO bünyesindeki 81 meslek komitesine sunum yapabiliyor. Girişimcilerin Mecidiyeköy’den İstanbul’un merkezinde Fulya’da bulunan BTM Kampüsü’ne ulaşımları için servis hizmeti de sunuluyor.

Girişimcilik ekosisteminde yarattığı değerle bugüne kadar birçok ödül alan BTM, girişimcilik ekosisteminin Oscar’ı olarak kabul edilen UBI Global tarafından hazırlanan endekste geçen yıl dünyanın en uygun 5 kuluçka merkezi arasında yer almıştı. .

KAYNAK: HABER7

safranboluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu