Haber

Deprem mi Oldu? 29 Kasım Salı Kandilli Rasathanesi ve AFAD Son Depremler Listesi

Deprem neslinde yer alan ülkemizde bir sabaha daha sarsıntı haberleri ile uyandık. Ege Denizi’nde meydana gelen depremler vatandaşların merak konusu oldu. Komşu Yunanistan’da yaşanan sarsıntıyla birlikte vatandaşlar, son sarsıntıların merkez üssü ve büyüklüklerini araştırmaya başladı. Bakalım, 29 Kasım Salı günü yaşanan zelzelelerin merkez üssü neresi, derinliği ve büyüklüğü ne kadar ölçüldü? İşte, 29 Kasım Salı gününe ilişkin AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.

Depremlere ilişkin Kandilli Rasathanesi bilgileri gösteriyor ki 29 Kasım Salı sabahı saat 07.32’de Yunanistan’da 4.7 büyüklüğünde bir zelzele yaşandı.

Yunanistan’da yaşanan depremin ardından Ege Denizi’nde saat 08.23’te 4.2 büyüklüğünde, 5.8 derinliğinde, 08.56’da ise 3.9 büyüklüğünde 13.1 kilometre derinliğinde iki zelzele meydana geldi.

29 Kasım Salı sabahı saat 07.22’de Muğla’nın Ula ilçesinde yer alan Yeşilova’da da bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan veriler Muğla Ula’da gerçekleşen sarsıntının büyüklüğünün 3.6, derinliğinin 4.7 olduğunu gösteriyor. 

  • Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan datalar ise Muğla’da yaşanan zelzelenin büyüklüğünün 3.7, derinliğinin 7 olduğunu gösteriyor.

Kandilli Rasathanesi Son Zelzeleler Listesi

Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı (AFAD) Son Sarsıntılar Listesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu